Zvěřinové menu: Tematický večer č. 4

Zvěřinový večer v KAPKA restauraci: Harmonie přírody na talíři .

Připojte se k nám na nezapomenutelnou kulinářskou cestu do světa divočiny. KAPKA restaurace vás srdečně zve na Zvěřinový večer plný exkluzivních a výjimečných pochoutek. Zanechte starosti všedních dnů za dveřmi a přijďte zahájit nový rok tematickým večerem, kde se potká chuťová vyváženost a vášeň pro gastronomii.

Menu .

Carpaccio z jeleního hřbetu, fenykl, kaviár | 215 Kč

Rozproudíme vaše chuťové buňky nejjemnějším jelením carpacciem, doplněným lehkým fenyklovým aroma a špetkou luxusního kaviáru.

Bažant na víně, filo těsto, hrušky, gorgonzola, ořechy | 450 Kč

Zaujměte své chuťové pohárky neobyčejným bažantem, který představuje skvostnou symfonii chutí. Křehké filo těsto obejme šťavnatého bažanta, zatímco hrušky dodají svěžest. Rozpustná gorgonzola a křupavé ořechy přidávají do tohoto mistrovského díla nádech exkluzivity.

Jelení hřbet, iberijský špek, ostružiny, špenátová houba | 690 Kč

Ponořte se do luxusu chuťových kontrastů s naším jelením hřbetem, který se skloubí s intenzivním aroma iberijského špeku. Ostružiny dodávají kyselou notu, zatímco špenátová houba přidává do této kulinářské skladby vrstvu bohatství a jemnosti.

Mufloní ragú, knedlík, stroček, perník | 490 Kč

Podlehnete-li pokušení mufloního ragú, ocitnete se na cestě k dokonalosti. Mufloní maso – jemné, bohaté a plné chutí je podáváno s křupavým knedlíkem, který vás okouzlí svou texturou. Čerstvý stroček dodává tomuto jídlu svěžest, zatímco aroma perníku zakončuje tento nevšední kulinářský zážitek. V každém soustu objevíte harmonii chutí, která ve vás vyvolá touhu po dalším.

Kdo Vás bude večerem provázet? .

Sobotním zvěřinovým večerem vás provede náš kuchař Ondřej Koňařík.

Ondra, dle svých slov, rád vaří celý život. Po vojně se ocitl v Praze a odtud přeletěl do irského Sheratonu a dále pak působil v centru města Cork ve steakhouse Cornstore, kde se naučil pracovat s různými druhy hovězího masa, vhodných právě pro přípravu steaků a trendy kuchyně. Stesk po rodině a přátelích jej po třech letech vrátil zpět do České republiky, potažmo na Valašsko. Před 14 lety začal pracovat na hotelu Lanterna, podnikal sám nebo působil v restauraci Zvon ve Valašském Meziříčí. Díky známosti s naším šéfkuchařem Jarkem Orságem začal pracovat v týmu kuchařů Wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Široké možnosti a volné ruce v experimentování byly důvody, proč jej tato práce velmi bavila a baví dodnes. S příchodem vlastní rodiny se rozhodl v pravý čas přestoupit do vlaku jménem KAPKA resort, který je blíže jeho domovu. Práce se zvěřinou baví snad každého kuchaře. Zvěřina navíc k našemu valašskému regionu neodmyslitelně patří, a tak si Ondra vzal tento večer za svůj.  Do budoucna by se chtěl ve své profesi dále zdokonalovat a držet krok s neustále se měnícími gastronomickými trendy.

 

Rezervujte si místo na tento gastronomický večer

Rezervujte si své místo pro tento výjimečný zážitek již dnes. Máme omezený počet míst, a tak si zajistěte svou šanci zažít Zvěřinový večer v KAPKA restauraci. Přijďte
a nechte se hýčkat chuťovými explozemi našeho tematického večera. Těšíme se na vás!

 

DATUM KONÁNÍ: 6. 1. 2024 od 17.00
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.