Rybí speciality: Tematický večer č. 3

Čeká nás v pořadí již třetí tematický večer v naší restauraci, tentokrát budou v hlavní roli mořské ryby a živočichové. Připravte se na nezapomenutelnou chuťovou jízdu, kterou jsme pro vás pečlivě sestavili ze tří kontinentů, aby každé sousto bylo opravdovým dobrodružstvím. A na co se tedy můžete těšit?

Menu .

Mušle svatého Jakuba: 350 Kč

Začneme lehkým a osvěžujícím předkrmem. Mušle svatého Jakuba, doplněné marinovanou zeleninou julienne a omáčkou Vierge, vám přinesou první nádech mořské svěžesti.

Sleď obecný (ceviche): 280 Kč

Následující chod je plný kontrastů. Marinovaný sleď obecný s ředkvičkami, romanescem a koprovou espumou vám otevře nový pohled na klasický ceviche.

Bouillabaisse s omáčkou rouille: 480 Kč

Přesuneme se do francouzských vod s naší bouillabaisse, kterou podáváme s omáčkou rouille a domácí focacciou. Není to jen polévka, je to cesta do Provence.

Mořský ďas (líčka): 510 Kč

Teď přichází na řadu nejzajímavější zážitek – mořský ďas. Podáváme ho s diamantem mezi saláty zvaným little gem, cizrnou, hummusem, cherry rajčaty a tomatovým zabaglione. Skvostné spojení všech chutí na jedné misce.

Red Snapper: 530 Kč

Pro milovníky intenzivního mořského aroma máme připraveného Red Snappera s šalotkami, pórkem, topinamburovým pyré a omáčkou Beurre Blanc. Vítejte na vrcholu luxusu mořských lahůdek!

Bottarga s tagliolini se žloutky: 320 Kč

Zakončete tento kulinářský výlet s naším dezertem – Bottargou s tagliolini se žloutky. Unikátní kombinace slaných a sladkých tónů pro dokonalý závěr večera.

 

 

Kdo pro vás bude rybí večer připravovat?

Michal Němec

Celým menu vás provede náš kuchař Michal

,,Michal pochází z Vysočiny odkud se pak přesunul do hlavního města, kde působil téměř 10 let a vypracoval se na šéfkuchaře. Může se chlubit vedením 4 restaurací. Jeho další zastávkou byla fine diningová restaurace ve Zlíně, kde si našel cestu k rybám a pokrmům z nich tvořených. Před příchodem do naši restaurace vedl kuchyň v 4* hotelu. Dnes se můžeme radovat z jeho experimentování v naši kuchyni a díky němu můžeme okusit také delikatesy tradiční pro francouzskou či balkánskou kuchyni. “ 

Přijďte si s námi vychutnat exkluzivní chuťovou expedici v naší KAPKA restauraci. Rezervujte si své místo a připravte se na nezapomenutelný večer plný překvapení z mořského světa. Těšíme se na vás! 

 

DATUM KONÁNÍ: 2. 12. 2023 od 17.00
CENY: Zveřejníme již brzy
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.