Degustační večeře na Kapce

Večerní menu v podání Honzy Malého

Hody hody doprovody a dál to jistě znáte. Již pomalu a jistě přicházejí tyto známá slova, slova která v každém evokují něco jiného. Období vajíček, zajíčků, pomlázek a hostin. V nás evokují dobré jídlo a pití. K tomuto datu, den před velkým pátkem, také přicházíme s trochou jarních chutí, Velikonoc, hodů a kuchařem Honzou Malým. Pokud Honzu Malého neznáte, nevadí, níže Vám ho představíme. Kuchař s letitými zkušenostmi, jak ze zahraničí tak z České republiky. Nebojí se experimentu a neobvyklých chutí. Byl u zrodu Pražské Esky a restaurace Long Story Short v Olomouci, kde zastával funkci šéfkuchaře. Aktuálně zahajuje provoz své nové restaurace PERK v Šumperku. Pro naše potěšení si našel čas, aby přijel 6. 4. do Kapka resortu a svůj kuchařský um ukázal i nám.

Spolu s našim personálem vymyslel koncept večerního menu, kterého se můžete zúčastnit i Vy. Speciální pro tento večer bude to, že pro Vás bude vařit tým Honzy v kooperaci s tím naším. Připraveno bude rozmanité menu o 5 chodech. Pro zájemce máme přichystáno i vinné párování, které bylo vybráno speciálně pro každý pokrm. Celé večerní menu tohoto večera je k vidění níže.

 

večerní menu .

Jednohubky

Koblížek s tvarůžkovým taveňákem, cibule, aronie

Ředkvičky, emulze z jejich listů a medvědího česneku, strouhanka

Jednotlivé chody

1. Červená řepa s ovčím sýrem, uzené mandle, kysané zelí
2. Brambora pečená na másle, žloutková omáčka s medvědím česnekem a kapary
3. Marinovaná ryba, kedlubnový salát, velouté se zeleným pepřem, kopr
4. Králík se špekem, špenát, nakládaná hořčice, nok, estragon
5. Rumová bába, zázvorové hnědé máslo, mléčná zmrzlina Kokina

 

Kokina

Krekr z pohanky s karamelem a kávou

Jogurtová pannacotta, mandlová sušenka

Na večeři je omezená kapacita na 50 osob. Rezervace jsou možné v časech: 18:00, 19:00, 20:00. Pokud Vám pouze večeře nestačí, můžete si také zarezervovat hotel, nebo rovnou Velikonoční balíček pro dvě osoby na dvě noci. V balíčku máte wellness pro dvě osoby, degustační menu, snídani a neomezený vstup do fitness a kardio zóny.

VELIKONOČNÍ VEČERNÍ MENU

DATUM KONÁNÍ: 6. 4. (čtvrtek)

KUCHAŘ: Jan Malý a spol.

CENA MENU: 1250,-/osoba 

MOŽNOSTI REZERVACE NA: 18:00, 19:00, 20:00

REZERVACE:+420 703 14 52 53


VELIKONOČNÍ POBYTOVÝ BALÍČEK

Velikonoční pobytový balíček na dvě noci pro 2 osoby.

TERMÍN: 6. 4.–8. 4. (čtvrtek–sobota)

CENA: 6.680,-/2osoby

V CENĚ: Wellness 2x vstup, Degustační menu (2x 1250,-), Snídaně formou rautu, Neomezený vstup do fitness a kardio zóny

    •  
Restaurant Perk Logo RGB